Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
batterie pc portable

Laptop Accu voor Lenovo G700

3 Août 2016 , Rédigé par lisa peter

IBM Lenovo laptop accu. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, met 1 jaar garantie. Kijkt u bij specificaties voor geschikte laptopmodellen en partnumbers.
Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 12 maanden garantie.
Lenovo Ideapad G series G700 Laptop Accu 47 W
De Lenovo G700 accu is geschikt voor verschillende Lenovo laptops en notebooks. Deze Lenovo accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Wilt u de beste kwaliteit replacement accu voor uw Lenovo Ideapad G series G700 laptop? Dan is de Lenovo G700 accu de beste keus! De accu levert 4400m milliampère-uur tegen 10,8 - 11,1 volt en is speciaal gemaakt voor de Lenovo Ideapad G series G700 laptop.

Type: Li-ion
Voltage(V): 10.8
Capaciteit(mAh): 5200
Kleur: Zwart
Cellen: 6

Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare laptop batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de accu fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zonder problemen te gebruiken met uw huidig toestel en lader. Deze accu biedt een extra lange gebruiksduur zonder uw toestel te belasten. Vanaf 2 stuks: 10% Korting

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article